Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Homonnay Zsolt barátait is elvesztette a válással

Nem csak a házassága ért véget Homonnay Zsolt számára nemrég, de egy korábban összetartó társaság is szétment.
A Budapest Operettszínház művésze, illetve volt felesége, Polyák Lilla ugyanis összejárt Bereczki Zoltánnal és Szinetár Dórával. Előbb azonban Bereczki és Szinetár adta be a válópert, idén pedig a Homonnay – Polyák sztárpár mondta ki a válást. Így a négyes is felbomlott. A Sztárban sztár legutóbbi kiesője azonban továbbra is találkozik Bereczkivel és ha az időjárás kegyesebb, teniszedzésről érkezett volna a szerkesztőségbe. Homonnayék Szinetárékkal jártak össze– De elmosta az eső sajnos – mondta a musical színész, aki kollégájával adogat egymásnak az utóbbi időben. Miközben Zsolt válaszolt olvasóink kérdéseire, az is kiderült, hogy barátsága a zsűritaggal nem is olyan új keletű.

– Mi már 15 éve jóban vagyunk a Zolival, sőt! Már az Operettelőtt, ő még a Színművészetire sem járt, a Rock Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztárban találkoztunk. Onnantól kezdve aztán rengeteg darabban együtt szerepeltünk – mesélte lapunknak a színész. – Négyesben is jóban voltunk, a Dóri, Zoli, Lilla, Zsolt kombóban. Ők például hárman játszottak együtt a Rebeccában, utána elmentünk négyesben pizzázni. Rendszeresen összejártunk, jó barátok voltunk, Aztán ugye ez abbamaradt – mondta Homonnay, akinek barátai 2005-ben házasodtak össze, majd hét év után bejelentették, hogy elválnak. Lilla és Zsolt 15 év házasság és két közös gyermek után a múlt hónapban váltak el. – Nem tudom, hogy a lányok összejárnak-e még, ezt tőlük kellene megkérdezni de természetesen jóban maradtak – tette hozzá Homonnay.


A válásoktól a vallási őrületig – Tom Cruise legnagyobb botrányai

Nem fogja elhinni, hány éves lett ma Halász Judit

6 hónapja szeretőt tart Angelina Jolie - Milliárdossal csalja Brad Pitt-et?


Nincsenek megjegyzések