Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

6 hónapja szeretőt tart Angelina Jolie - Milliárdossal csalja Brad Pitt-et?

Hollywoodban az a hír járja, hogy Angelina Jolie-nak már hat hónapja van valakije Brad Pitt mellett. Azt is tudni vélik, hogy a titokzatos férfi gazdag és imád jótékonykodni. Szerinted ez igaz lehet?
Angelina Jolie szeretőt tart?

A Star magazin értesülései szerint Angelina Jolie már körülbelül 6 hónapja csalja Brad Pitt-et, a magazin informátora állítja, a szépséges színésznőnek egy közel-keleti milliárdossal van viszonya. Mivel Jolie már nagyon régóta jótékonykodik, talán nem csoda, hogy egy jótékonysági esten ismerkedett meg a titokzatos férfival, aki korábban Oxfordban élt. Ennél többet még az amerikai lap sem tudott kideríteni, ezért mi sem vagyunk egészen biztosak abban, hogy ez tényleg így történt.

Angelina kizárólagos felügyeletet akar

Angelina és Brad házassága azonban egészen biztosan zátonyra futott, ráadásul csúnya válás elé néznek. A színésznő ugyanis kizárólagos felügyeleti jogot szeretne kapni hat gyermekükre, amin a színész érthető módon nagyon kiakadt.

Nincsenek megjegyzések