Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült: A Nagy Duett sztárja elárulta, ki miatt nem alszik éjszakánként...

Bármit megtesz annak érdekében, hogy legyen ideje rá.
Horváth Tamás és Balázs Andrea már nagyon készülnek a A Nagy Duett ma esti adására. Múlt héten elképesztő produkciót nyújtottak Zorán Kell ott fent egy ország című dalával, mindenkit megríkattak.

Most egy technikailag nehéz dalt kaptak, amihez igencsak sok gyakorlás kell, azonban Tomi koncertjei és Andi előadásai miatt kevés az idejük, és nem is laknak közül egymáshoz.

De megoldják: "Így nagyon vicces, de esténként, pizsamában videótelefonálunk, én énekelek, ő kijavít. De olyan is van, hogy színházi próba szünetében felhívom, mert nem jut eszembe a dalból egy rész, és ő akkor beénekli. Sőt még azt is megteszi a kedvemért, hogy felveszi a telefonjára a szólamokat, elküldi, aztán én is megteszem, és ha nem tetszik neki, újrakezdjük. Ezek után remélem, hogy elnyerjük megint a közönség tetszését" - meséli Andi, így felkészülten várják, hogy újra megmutathassák, milyen jó párost alkotnak!

(Forrás: Ripost)

Nincsenek megjegyzések