Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megteszi, de Csobot Adélnak ehhez kell egy ilyen apuka is

Van élet az anyaságon túl.
Csobot Adél rendre akár egy hétre is a papára hagyja másfél éves kisfiát. De szerinte nincs ezzel semmi gond, hisz attól, hogy valaki anya, még lehet élete...

Csobot Adél életében szinte minden kerek: még csak 23 éves, de karrierje szárnyal, miközben magánéletében és boldog, hisz megtalálta élete párját és Istenes Bence személyében, akitől már gyermeke is született. Adél imádja is gyönyörű kisfiát, de ő nem az a típusú nő, aki önmagát háttérbe szorítva csak a másfél éves gyermekével, Natannal törődik. Igaz, Bence segítségével ügyesen meg is tudja oldani, hogy legyen élete az anyaságon túl is. De ez azért néha nagy lemondásokkal jár.

Néha párját sem látja hetekig

Adélék jó ideje Németországban élnek Istenes Bencével és Natannal, de itthon is sok felkérése adódik a gyönyörű énekesnőnek. Ilyenkor előfordul, hogy nem hozza magával kisfiát, hanem Kölnben hagyja édesapjával. Kisfiuk már megszokta, hogy olykor akár egy hétre is nélkülöznie kell édesanyját, de gyakran édesapját is. A fiatalok mindketten sokat dolgoznak, a munka miatt sokszor vannak külön, de ez a párkapcsolatukban nem okoz különösebb problémát. Előfordult, hogy két hétig nem is találkoztak személyesen, mert, ahogy az egyik hazaérkezett, máris repült a másik Magyarországra dolgozni. Kisfiuk, Natan 1,5 éves múlt és első perctől kezdve ebbe az életvitelbe született, hogy állandóan utaznak, pörögnek a szülei. Legutóbb hat napig csak videón láthatta anyukáját.

Bence mindenben segíti

De Bence előtt is le a kalappal, hiszen több alkalommal is előfordult, hogy teljesen egyedül kellett ellátnia kisfiát, és ő ezt kitűnően megoldotta. Nem okoz neki gondot az sem, ha éppen autóban kell pelenkát cserélni, a fürdetést pedig egyenesen imádja. Egy ilyen alkalommal történt, hogy belerakta a kisfiút egy nagy kádba és a szélére rakta okostelefonját, amiről felhívták pancsolás közben Adélt. Az anyuka mindent beleadott, hogy a kicsi ne hiányolja őt. Grimaszolt, bohóckodott neki és rengeteg puszit küldött. Persze azért a fiatal anyukára olykor rátör a honvágy és a hiányérzet, mikor napokig nem tudja magához ölelni kisfiát. De úgy gondolja, azért mert született egy gyermeke, még nem kell feladnia karrierjét pár évre sem. Ami esetleg nem is csak pár év lenne, mert ennyi idő alatt teljesen ki is eshetne a körforgásból

Mindig aggódik, ha távol van

Adél úgy érzi: most fiatal, tele van lendülettel, és az anyaságon túl is szüksége van arra, hogy legyenek kihívások az életében, hogy sikerélménye legyen. De azért a fellépések után természetesen mindig az az első, hogy tárcsázza Bencét, minden rendben van-e otthon. Eddig még szerencséjük volt, mert mindent remekül megoldott a pici körül a fiatal apuka és nagyobb betegség sem jött közbe, ami miatt esetleg Adél nem tudott volna több mint 1000 kilométerre elutaznia Kölnből Budapestre. Azért mindig aggódik, hogy nehogy valami baja legyen a picinek, mert bizony olyan távolságra van tőle, ahonnan nem lehet csak úgy hazaugrani.

Sokan megszólják

Bencének és Adélnek rengeteg rajongója van, és sokan követik is az életüket, hiszen vlogban számolnak be mindennapjaikról. De persze a kommentelők közt akadnak azért szép számmal olyanok is, akik megszólják Adélt, mondván, nem értik. hogy tud egy ilyen pici gyermeket egy hétre is otthagyni.

Magára is jut ideje

Adél külsőre is bombaformában van. Persze fontos is számára, hogy adjon magára, hiszen a külsejéből is él. Ezért amikor csak teheti, eljár sportolni is, és emellett is megvannak azok a napjai, amikor csak magával foglalkozik. És olyan ügyesen be tudja osztani az idejét, hogy mindemmellett a barátait sem hanyagolja el.

Nincsenek megjegyzések