Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Elképesztő részletek derültek ki a Korda György-Balázs Klári házasságról

Korda György, bizony néha összeszólalkozik feleségével, Klárikával, de ennek ellnére bátran állíthatjuk, hogy ők Magyarország egyik legkedveltebb párja, akik már a kapcsolatuk elején kikötöttek egy szabályt arra vonatkozóan, hogyan béküljenek ki egy-egy vita után.
Nagyon ritkán vitatkoznak - legutóbb minderre a Korda-villa felújításakor került sor:

„A házasságot mi komolyan vesszük. Egy szövetségnek tartjuk, amit mi soha nem árulunk el. A kapcsolatunkban harmadik ember nem volt soha, és nem is lesz. Erre mi felesküdtünk, de arra már nem, hogy mindenben egy véleményen leszünk. Olyan házasság még soha nem volt a világon, ahol ne születtek volna nézeteltérések, főleg egy építkezés során…” - kezdte az AcNews-nak Korda György.

„Nem nevezném igazán veszekedésnek, inkább vitatkozunk. Ordibálni sem nagyon szoktunk. Igazából pozitívan szoktunk összezördülni, és az mindig előrébb visz minket. Egy-egy ilyen eset után a következőképp szoktunk kibékülni: még a kapcsolatunk elején kikötöttünk egy szabályt, miszerint 15 percnél a harag nem tarthat tovább. A szóváltás után kötelező egymást megcsókolni! Soha nem vittük át másnapra a sértődöttséget. Ha ezt sok ember betartaná, kevesebb házasság menne tönkre”- árulta el tuti tippjét lapunknak az énekes.

Nincsenek megjegyzések