Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Drámai hirtelenséggel ment el: vasárnap este még telefonon beszéltek Aradszkyval - ezt mondta

Szombaton még vidéken lépett fel az énekes, vasárnap pedig a TV2 érdekeltségébe tartozó Zenebutik forgatásán lett volna jelenése Aradszky Lászlónak. Mint kiderült, az adás házigazdája az esti órákban még beszélt az énekessel és semmi nem utalt a tragédiára
Várták, de nem érkezett meg a Zenebutik stúdiójába az énekes, míg hétfőn reggel bombaként robbant a hír: vasárnap este váratlanul elhunyt Aradszky László. Nem volt rá jellemző, hogy ne jelenjen meg egy forgatási helyszínen, így telefonon keresték azt esti órákban a műsor szerkesztői. Aradszky elnézést kérve azt mondta, elfelejtette feljegyezni a dátumot.

- Aradszky Lászlóval nagyon könnyű volt mindig egyeztetni, és ez alkalommal sem volt másként. Vissza is igazolta a részvételét, csak annyit kért, esti időpontban vegyük őt fel, mert mindennap dolgozik, a vasárnapi nap lesz az egyetlen pihenőnapja. Zalatnay Cini után következett volna, de nem érkezett meg a helyszínre - tudtuk meg a hamarosan induló Bakelit Fesztivál című műsor házigazdájától, Radics Márktól, aki azt is elárulta, az énekes az október 29-i adásban szerepelt volna.

- Felhívtuk őt telefonon este hét óra után, és legnagyobb meglepetésünkre azt mondta, ne haragudjunk, de feltehetőleg nem írta be a naptárába a tévéfelvételt, elnézést kér. A hangján semmi különöset nem tapasztaltunk, betegségre egyáltalán nem is utalt semmilyen jel. Ő sem hivatkozott erre. Arra kért bennünket, pótoljuk a legközelebbi alkalommal az elmaradást. Nagyon sajnáljuk, hogy erre már nem lesz mód, és osztozunk a család a fájdalmában - mondta el a Blikknek a házigazda.

Nincsenek megjegyzések