Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nádai Anikó őszintén mesélt: "A gyerekeket érintő témák meg tudnak viselni!"

Nádai Anikó úgy érzi, hogy végre révbe ért, megtalálta a saját hangját a tévében.
– Életem nagy lehetősége, amit kaptam most, és csak ez számít – mondta Nádai, aki minden idegszálával a munkára, az Anikó Show vezetésére koncentrál. A műsor a nyár elején indult az RTL Klub új csatornáján, az RTL Goldon, és civilek extrém problémáira koncentrál.

– A nevemet viseli a show, és minden jegyében próbálom Anikóssá tenni. Teljes egészében én vagyok a műsorban, és nagyon komfortos, hogy semmilyen szinten nem kell megjátszani magam. Imádom minden pillanatát. Nap mint nap a tévében szórakoztatni az embereket nem kis kihívás. Ez most a feladatom, és nagyon hálás vagyok a lehetőségért – jelentette ki Nádai.

A műsorvezető azt tartja a legnagyobb feladatának, hogy saját érzelmeit­ kordában tartsa. – Nehéz elvonatkoztatni a saját érzéseimtől, amikor a műsorban megnyílnak nekem a vendégek. Sokszor szökik könny a szemembe, vagy őszinte megdöbbenéssel veszek egy szituációt, de fontos megjegyezni: az, hogy vadidegen emberek életük fontos titkát bízzák rám, az nagyon nagy bizalmi kérdés – mesélte Anikó.

Sokszor nem könnyű a háziasszonyszerep egy kibeszélő műsorban, akadnak furcsa vendégek, ilyen volt például, amikor az egyik vendég a kutyájával csókolózott. Nádai szerint folyamatos lelki tréningre van szükség, illetve fejlesztenie kell magát mint műsorvezető, ám ennek ellenére vannak olyan helyzetek, amikre nem lehet felkészülni.

– A gyerekeket érintő témák – legyen az a szülők válása vagy egy túl szigorú szülő harciassága – meg tudnak viselni, de ezeket igyekszem nem hazavinni. Igyekszem magamat adni, de higgadt maradni minden helyzetben. Egyébként még nem volt olyan, hogy megrémültem volna, csak az volt egy kicsit bizarr, amikor egy hatalmas pók volt a stúdióban – elevenítette fel Anikó.

Ugyanakkor számtalan vicces pillanattal is találkozott már, és élvezi, hogy ilyenkor őszintén nevethet.

– Egy stand-upoló vendég előadásakor olyan felszabadultan nevettem vele és a közönséggel együtt, hogy a könnyem is kicsordult – magyarázta.

Bölcsis lett a kisfia

Anikó kisfia, Patrik már bölcsődés lett, így éppolyan napirend szerint telnek a napjai, mint édesanyjának. A forgatások mellett nem könnyű összehozni a közös programokat, de a műsorvezető igyekszik minél több időt a kisfiával tölteni, ha pedig úgy alakul, mindig számíthat az édesanyja és egykori párja, Dani édesapja segítségére - írja a Blikk.

Nincsenek megjegyzések