Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Leleplezték a legendát: vad orgiákon vett részt David Bowie

A 69 éves korában elhunyt David Bowie életéről leleplező könyv jelenik meg. Az életrajzi könyvből többek közt kiderül, hogy a szexuális élete cseppet sem volt hétköznapi.
A tavaly rákban elhunyt idős énekes életéről szeptemberben olyan könyvet jelentetnek meg, amely minden bizonnyal felborzolja a kedélyeket. Életének több, eddig titkos részletéről lebben föl a fátyol - írja a Blikk.

Azt már tudhattuk, hogy a sztár vagány életet élt, ám a szexuális szokásai eddig titokban maradtak.

Dylan Jones, a könyv szerzője kendőzetlenül ír arról, hogy Bowie bolondult a szexért, gyakran pedig a vad szexért. Az író állítása szerint Bowie sokszor vad orgiákban vett részt, nemcsak nőkkel, de férfiakkal is. Ezzel támasztja alá az énekes biszexualitását.

Sőt, könyvében azt is kijelenti, hogy volt, amikor Bowie 13 évesekkel vett részt csoportos szexben. Az egyik orgia résztvevője pedig azt is elmondta, hogy az énekes hogyan vette el a szüzességét miután füveztek, amikor 15 éves volt. Egy másik, orgiában résztvevő pedig azt mondta, hogy mindenki azt hitte a sztárról, hogy meleg.

Bowie-ról az is kiderült, hogy egyszerre több szeretőt is tartott. Az életrajzi könyv szerint az énekes azt is szerette, ha nők nézték szex közben. Így többször előfordult, hogy nőket hívott a szobájába, míg mással közösült.

Jones arról is ír, hogy az 1970-es években a sztár kokainfüggő volt, egyszer pedig valaki egy meleg holttestet ajánlott fel neki szexre. Az viszont már az énekes szélsőséges szexuális szokásain is túlszárnyalt, és felháborodott a feltételezésen, hogy nekrofil lenne.

Nincsenek megjegyzések