Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Igaz lehet? Ilyen döbbenetes módon születhetett Diana hercegnő eltitkolt lánya

Igaz lehet, hogy van egy lánya is? 
Diana hercegnő 20 évvel ezelőtt hunyt el, a világ mégsem képes belenyugodni abba, hogy csupán két fiúgyermeket hagyott maga után. Elképesztő teóriák születtek az elmúlt két évtizedben, amelyek egy eltitkolt kislányról szólnak.

Le kellett tesztelni a hercegnő termékenységét

Az első teória szerint Károly herceg és II. Erzsébet királynő számára nemcsak a leendő ara nemesi származása volt fontos, hanem az is, tud-e örököst szülni. Állítólag biztosra mentek, és egy amerikai orvost kértek fel: termékenyítse meg Diana egyik petesejtjét. Sikerrel járt, de a parancs ellenére nem semmisítette meg az embriót, hanem felesége testébe ültette - írja a Femcafe.

Az unokahúga valójában a lánya

Lady Kitty Spencer 1990 decemberében született. Ő Diana hercegnő öccsének legidősebb gyermeke, és elképesztően hasonlít néhai nagynénjére. Talán ez lehet az oka annak, hogy újra és újra szárnyra kel a pletyka, mely szerint ő Vilmos és Harry eltitkolt húga. Az elmélet hívei úgy gondolják, Kittyt azért nem vállalták a szülei a nyilvánosság előtt, mert születésekor már romokban hevert a házasságuk, így Charles Spencerre bízták a nevelését.

Nincsenek megjegyzések