Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vilmos és Harry herceg szívszorító vallomása Diana haláláról

Diana hercegné halálának huszadik évfordulója közeledtével fiai, Vilmos és Harry herceg érzelmes vallomásban em­lékezett meg édesanyjukról és a tragikus nap utáni időszakról.
– Úgy érezzük, hogy tartozunk neki. Ez annak az érzésnek a része, hogy cserben hagytuk őt, amikor még fiatalabbak voltunk. Nem tudtuk megvédeni őt. Már húsz éve tartozunk neki azzal, hogy kiálljunk érte, és mindenkit emlékeztessünk rá, mennyire rendkívüli ember volt – mondta el a két trónörökös a BBC-nek.

Lady Diana 1997. augusztus 31-én, egy autóbalesetben hunyt el Párizsban.

– Amikor meghalt, sokkoló volt számunkra, hogy mennyire szerették őt, és milyen mélyen megrázta a világot a ha­lála. Abban az időben nem gondoltunk bele, milyen csodálatos volt az, hogy édesanyánk ekkora hatással volt nemcsak a királyi családra, hanem a világra is. Sosem lesz könnyű nekünk róla beszélni, de fontos számunkra, hogy felidézzük egyedülálló emlékét – tették hozzá a hercegek.

Nincsenek megjegyzések