Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

450 milliót követel pucér képei miatt Katalin hercegnő

Az évszázad pere kezdődött Franciaországban a napokban!
Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő 1,5 millió euró (450 milló forint) kártérítést követel ugyanis a Closer című francia pletykamagazintól, amely 2012-ben botrányosnak kikiáltott fotókat közölt a hercegnőről.

Házasságuk első évének végén Vilmos és Katalin a dél-franciaországi Provence-ban, Margaret hercegnő fiának magánbirtokán pihent. A topless­felvételeket két paparazzi távolról, teleobjektívvel készítette, a fotókat pedig a Closer 2012 szep­temberében közölte.

Akkoriban a trónörökös Károly herceg londoni hivatala, a St. James Palace határozott és kemény hangú közleményben ítélte el az esetet, és emlékeztetett a Párizsban, 1997-ben autóbalesetben elhunyt Diana walesi hercegnőre, akit a halálba hajszoltak a bulvárfotósok.

Később a hercegi pár a magánszféra megsértése miatt feljelentést tett a Párizs közeli Nanterre ügyészségén, és bírói végzéssel betiltották a fotók további megjelenését. Az ügyben öt ember, a két párizsi illetőségű fotós, a Closer egyik szerkesztője, valamint igazgatója és a magazint kiadó vállalatcsoport tulajdonosa ellen emeltek vádat a francia hatóságok.

A Daily Mail híradása szerint a bírósági tárgyaláson a hercegi pár nem vesz részt. Vilmos és Kate ügyvédje a kártérítési keresetben azt hangsúlyozta, hogy a hercegi pár magán- és állami élete elválaszthatatlanul összetartozik, ezért követelnek ilyen magas kártérítést. A keresethez csatolt írásbeli nyilatkozatában Vilmos különösen sokkolónak nevezte a feleségéről közzétett topless fényképeket, amelyek anyja esetére emlékeztették a fia­tal herceget.

– A javasolt kompenzáció mindenképpen túlzó – mondta a magazin ügyvédje, Mr. Iweins a kereset benyújtása után. Szerinte azzal, hogy a hercegi pár több millió fontba kerülő esküvőjét 2011-ben a Westminster-apátságban kétmilliárd ember figyelte, ezzel elvesztették a magánszférájukhoz való jogukat.

Berlusconi lapja a felelős

A 2011 szeptemberében publikált toplessfotókat több bulvármagazinban is szinte egyszerre közölték. A képeket elsőként publikáló Silvio Berlusconi olasz exminiszterelnök tulajdonában lévő Closer magazinnál azonnal nyomozást indított a nanterre-i ügyészség, a hercegi pár pedig haladéktalanul követelte a fotók újrapublikálásának megtiltását. Ennek ellenére az Irish Daily Star ír napilap a fotókat szombati számában adta közre, a főszerkesztőt ezért pár nap múlva felfüggesztették.

Nincsenek megjegyzések