Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Zokogva hordja ki második kisbabáját Som-Balogh Edina!

A csinos színésznő és férje exkluzív titkokat árult el arról, mi fog majd történni a szülőszobán!
A sztárpár arcára van írva a boldogság! Som-Balogh Edina és Som Krisztián második gyermeküket várják! Arról meséltek nekünk, hogy viselik ezt a várakozással teli időszakot.

"Túl vagyok az első trimeszteren, már elviselhető a terhesség.

Persze, hangulatingadozások, sírás, elérzékenyülés még előfordul, de ez számomra ismerős állapot, hiszen a kisfiammal, Noellel is ugyanezt éltem át.

A második kisbabámmal fárasztóbb a várandósság, nyilván azért is, mert Noel sok energiát igényel: most ment oviba, reggel korán kelünk és hajolgatni kell vele" - kezdte a gyönyörű kismama, akinek férje, Som Krisztián is megszólalt. Az apuka kicsattan a boldogságtól!

"Apás szülést tervezünk. Természetesen nem nézem közelről az eseményeket a szülőszobán, ott deréktól felfelé vagyunk együtt, de nagyon fontos számomra, hogy minden pillanatban Edinával lehessek és tarthassam benne a lelket. Noel születésénél is is így volt" - árulta el a neves zeneszerző Az Ország Boltja Díjátadó Gálán!

Így változott Vajna Tímea teste a napi fánkozástól

Repülés közben szexelt a pilótákkal a légiutas-kísérő kisasszony

Bárki megveheti Lady Diana Audiját

Vele meztelenül is fesztelenül beszélhetünk…

Gregor Berni: Sokszor elküldtem apukámat a jó k*rva anyjába


Nincsenek megjegyzések