Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Szabó Zsófi anyukáját összekeverték Szabó Zsófival

Szabó Zsófi az Instagramon osztott meg egy fotót az anyukájáról, és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra.
Boldogan osztotta meg a közösségi oldalán a friss házas Szabó Zsófi az anyukájáról készült fotót, aki a fotón ráadásul Zsófi cipőjét viseli.

"Olyan fiatalos és szép az én anyukám!" - írta Szabó Zsófi, akinek az esküvői videóját még Katalin hercegné is megirigyelhetné,  a fotó mellé. "Először azt hittem, hogy te vagy az!" - írta a RTL KLub műsorvezetőjének egyik rajongója a kép mellé, és valóban. Így oldalról Zsófi és az anyukája le sem tagadhatná egymást: Szabó Zsófi karcsú, szőke édesanyja tényleg jópár évet letagadhatna a korából.
Az ifjú feleség Szabó Zsófi egyébként holnap, október 10-én tér vissza a képernyőre a Story Extra műsorvezetőjeként. "Gál Petrát a Fókusz riportereként kértük fel, hogy a képernyőn helyettesítse Zsófit. Ezt a feladatot is remekül elvégezte. Máskor is kérni fogjuk, ha neki sincs ellenére. Ő most a rövid szakmai kirándulás után folytatja a megszokott munkáját” –  írta korábban az RTL Klub Szabó Zsófiról.

Nincsenek megjegyzések