Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így udvarolt feleségének a vörös szőnyegen Tom Hanks

Ahelyett, hogy legújabb filmjét promózta volna, inkább feleségére terelte a figyelmet.
A Római Filmfesztivál legelbűvölőbb párja kétség kívül Tom Hanks és felesége, Rita Wilson volt, akik még a vörös szőnyegen is úgy viselkedtek, mintha senki nem figyelné őket. A színésznő egy szemkápráztató Prada arany ruhában nyűgözte le a részvevőket és a sajtót, de akinek leginkább megdobbantotta a szívét, az Tom volt.

Az Inferno sztárja nem eresztette nejét a bevonulás alatt, folyamatosan udvarolt neki, melynek bájos pillanata volt, amikor romantikusan kezet csókolt Ritának. A házaspár már 28 éve van együtt, viszont szerelmük erősebb, mint valaha.
Ennek egyik oka, hogy a színésznőnél tavaly mellrákot diagnosztizáltak és a betegség miatt kettős masztektómián, valamint egy helyreállító műtéten is át kellett esnie. Ezen nehéz napokról Hanks a napokban mesélt egy interjúban, melyben elmondta, mennyire felnéz feleségére, akit valódi hősnek és a világ egyik legerősebb nőjének tart.

Egy korszak véget ért! Zámbó Jimmy rokonai fájdalmas döntést hoztak


Nincsenek megjegyzések