Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Döbbenetes titok derült ki Erzsébet királynő házasságáról

Az uralkodónő életrajzi könyvéből derült ki az igazság a frigyéről Fülöp herceggel.
Erzsébet királynő és Fülöp herceg csaknem 70 éve alkotnak egy párt, azonban - mint a királynő életrajzi könyvéből kiderült - egyáltalán nem örültek a frigyüknek az udvarban. Erzsébetet többen próbálták lebeszélni arról, hogy hozzámenjen Fülöphöz, akit túlságosan viccesnek és szabadelvűnek tartottak, míg az akkor még hercegnő visszafogott és konzervatív személyiségéről volt híres.

Szerencsére Erzsébet nem hallgatott rájuk, és férjhez ment élete nagy szerelméhez, akit ennyi év után is imád - nézd meg a közös, fiatalkori fotóikat, amiken látszik, mennyire odavoltak egymásért!

Erzsébet királynő az aranylakodalmukon úgy nyilatkozott Fülöp hercegről, hogy habár nagyon különbözőek, ő az életében a szikla, amire mindig támaszkodhat, és ami nem engedi elszállni.

1947. november 20-án mondta ki a boldogító igent Fülöpnek, akit azóta is szeret és tisztel. Azt nyilatkozta, hogy nélküle nem tartana sem ő, sem az ország ott, ahol most.

Erzsébet királynő mindenkivel szembeszállt, hogy azzal a férfival lehessen, akit szeret. Hiába kérlelték, hogy gondoljon a hazájára - azt mondta, azzal tesz jót a briteknek, ha egy boldog királynőt látnak a trónon.

Lassítja a ráksejtek növekedését, immunerősítő, és felfázásra is jó

70 évesen végre babázhat a magyar énekes - Így imádja a kisfiút

19 évesen lett apa a népszerű magyar énekes - Három lánya született

Balesetet szenvedett a TV2 sztárja!

Királyság: II. Erzsébet királynő az unokájának adná a koronát


Nincsenek megjegyzések