Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Cindy Crawford ezt is bevállalta: bugyiban pózolt az 50 éves modell

A divatikon merész fotón mutatta meg, hogyan néz ki a teste azután, hogy betöltötte az 50-et.

Cindy Crawfordról nehéz elhinni, hogy már 50 éves. A szupermodell legutóbbi fotózásán csaknem úgy nézett ki, mint a '90-esek években, ráadásul nemcsak a fekete bőrdzsekit, a gyémánt nyakláncot és óriási napszemüveget vállalta be, de a bugyit és a combig érő csizmákat is. A fotó először a közreműködő stylist, Elizabeth Sulcer Instagramján keresztül jelent meg, ahol a rajongók azóta sem győznek ámuldozni.
A kétgyermekes édesanya elképesztően jól nézett ki idén szeptemberben. Fehérneműs fotóját látva sok huszonéves is megirigyelheti az alakját. Korábban kiszivárgott retusmentes képei alapján sejthető, hogy itt sem dolgoztak sokat a fotók kezelésével.
Cindy Crawford idén januárban a Balmain kampányában is feltűnt, ahol szintén bebizonyította, hogy nem fog rajta az idő, és még mindig elképesztően dögös.
A fotózáson a szupermodell oldalán feltűnt két kolléganője, Claudia Shiffer és Naomi Campbell is, akik 40 felett is csodálatosak.


Nincsenek megjegyzések