Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Balesetet szenvedett a TV2 sztárja!

A csinos sportolónő (pornós nevén Aleska Diamond) nagyon kínos helyzetbe került! Rengetegen nézték végig a zavarba ejtő szituációt! Ez bizony fájhatott!
Sáfrány Emese kínos helyzetbe került a fővárosban. Buszon utazott, és amikor észrevette, hogy a célpontjához ért, sietve próbált leszállni a járműről. Ekkor történt a baj!

"A napom elért a csúcspontra azzal, hogy nagyban ülök a BKV buszon, ráadásul Lanával, kicsit elpilledve, mire feleszmélek: itt kéne leszállni, amúgy is késésben vagyok, hát gyorsan neki is lendültem.

Sikerült is leszállni, igen ám, de az egyik lábam a becsukódó ajtón belül maradt, ezzel a lendülettel dobva egy hasast, repülve minden a kezemből.

Bár Lanát valahogy szépen sikerül "földre tenni", mert meg sem kottyant neki. Abszolút az én hibám volt, a buszsofőr rendes volt, le is szállt, hogy jól vagyok-e. És igen, jól, legalábbis úgy tűnik, de nem volt jó élmény. Nem nekem való ez a buszozás" - osztotta meg a történteket közösségi oldalon a szexi légtáncosnő.

Nincsenek megjegyzések