Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A szőlőmagolaj

Számtalan jótékony hatással bír. Marton Adrienn elárulja, miért és mire használjuk
A szőlőmagolaj külsőleg és belsőleg is alkalmazható és rengeteg jótékony hatással rendelkezik.

Telis-tele van C és E vitaminokkal, így védelmet  biztosít a szabad gyökök által a sejtekben és a szövetekben okozott sérülések ellen.

Erősíti a szív és az érrendszer egészségét, mivel csökkenti a rossz (LDL) koleszterin szintjét, és növeli a jó koleszterin (HDL) szintet, így a szívkoszorú megbetegedéseinek kockázatát csökkenti.

Erősíti az immunrendszerünket, így hatékonyan véd a betegségek ellen.

Leginkább salátákhoz öntetként használom, hiszen a szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása mellett nagyon finom, pikáns ízt kölcsönöz a vele készült ételnek.

Emellett a bőrünkre kenve is csodákra képes, hiszen szuper bőr-és testápoló, tökéletesen hidratál. Késlelteti a bőr öregedését, halványítja a májfoltokat, a ráncokat és a szülési csíkokat, valamint enyhíti a leégés tüneteit. 

Vitaminokban, ásványi anyagokban is gazdag, így nem irritálja a bőrt. Emellett a hajtöveken alkalmazva regenerálja a hajhagymákat. Érdemes heti 1-2 alkalommal a bőrbe, vagy akár a fejbőrbe masszírozva 20-30 percen át magunkon hagyni, majd langyos vízzel leöblíteni.

Keményen bevágott a bugyi a hatalmas mellű ducimodellnek!


Nincsenek megjegyzések