Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

2013 óta lehallgatták Oszter Sándor telefonjait

Jó pár közéleti személyiségnek okozhat álmatlan éjszakákat a hamarosan bíróság elé kerülő, hét vádlottat érintő bűnügy: ugyanis a színész privát beszélgetéseit is rögzítették a rendőrök.
A vádirat szerint Oszter Sándor a lehallgatás ideje alatt beszélt színészekkel, politikusokkal, ügyvédekkel és persze családtagjaival, olyan témákról, amiről joggal hihette, közte és beszélgetőpartnere között marad. A Best magazin szerint azonban erre vajmi kevés esélye volt: Oszter közel egy évig állt megfigyelés alatt – 2013 végétől hallgatta le a hatóság.

Tehát már akkor is kutakodtak utána, amikor egy pláza parkolójában ittasan nekihajtott a mélygarázs falának (a lehallgatások során egyébként ebben az ügyben is született volna eredmény, de mivel titokban zajlott, a lehallgatást végző nyomozók nem segíthettek a rendőröknek).

Akkor azonban még senki nem sejtette, hogy nem ez lesz életének legkellemetlenebb ügye: a vád most befolyással való üzérkedés ellene. A lap információi szerint az ügyben még államtitok is keletkezett, ugyanis olyan magas rangú politikussal is beszélt Oszter ez idő alatt, aki védett személyek minősül. Az ügyet kiemelt jelentőségűként kezelik, a vád szerint a színész bűntársaival egy körözés alatt álló pénzügyi bűncselekmények miatt megvádolt férfitól kértek pénzt, cserébe ügyének elsimiításáért. Összességében állítólag 100 milliós nagyságrendben kértek és kaptak pénzt a férfitól, aki végül a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál feljelentette Osztert és ügyvéd ismerőseit.

Szüzessége elvesztéséről mesélt a Breaking Bad sztárja

Meghalt Patricia Barry színésznő

Legyőzte a leukémia a 28 éves sztármodellt

Ilyen apuka Majka! Ezt nem gondoltuk volna

Megalázták a műsorban Gregor Bernadettet - Óriási összeggel kárpótolják a színésznőt


Nincsenek megjegyzések