Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

2 magyar műsorvezetőnél is bármikor jöhet a baba - Mindenórásak a kismamák

Két tévésnek is gyereke születik.

Két ismert magyar műsorvezető is bármikor szülővé válhat: az egyiküknek a második, a másikuknak az első gyermeke érkezik. A babapocak is arról árulkodik, hogy a kismamák a kilencedik hónapban vannak. A gólya sűrűn röpködött TV2 háza tája fölött, a 2016-os A Nagy Duett egyik versenyzője is még idén anya lesz.

Rövid képes összeállításunkból kiderül, kik lesznek hamarosan szülők!
Liptai Claudia a számítások szerint október közepére várja második gyermeke érkezését. A kisfia már bármikor megérkezhet - nem lepődnénk meg, ha a Sztárban Sztár soron következő, vasárnapi adásából a várandós zsűritag hiányozna.
A Tények híradósa, Gönczi Gábor lázas izgalommal várja első gyermeke születését. Ildinek a kiírt időpontig már csak pár hete van. A pár kisfiúnak örülhet.
A Nagy Duett ideje alatt derült ki, hogy az egyik versenyző, Péter Szabó Szilvia énekesnő első gyermekével várandós. Augusztus közepén lépett utoljára színpadra, már csak kislánya érkezésére koncentrál, ami néhány hét múlva várható.

Folyamatosan iszik - Felismerhetetlen lett a piától Matthew Perry arca

Sarka Kata túl szexi ruhát húzott a reggeli műsorba! Be is szóltak neki


Nincsenek megjegyzések