Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Salma Hayek és családja lelép Franciaországból

Gerard Depardieu még 2012 végén, a tehetős magánszemélyeket fenyegető 75 százalékos adó lebegtetésekor határozott úgy, hogy lelép Franciaországból, és mint most kiderült akad még más színész is rajta kívül, aki elhagyja az országot.

Igaz, Salma Hayek a Timesnak azt nyilatkozta, döntésüknek nincs köze a nemrég átdolgozott, munkáltatókat sújtó óriásadóhoz. „Még mindig fizetjük az adót itt, Franciaországban. Úgy gondoljuk, hogy London sokkal több lehetőséget rejt magában a kedvezőbb adózásnál. Francois nagyon izgatott: úgy gondolja, hogy London egy igazi kozmopolita város, én pedig úgy gondolom, a karrieremnek is jól fog jönni a költözés" – magyarázta a lapnak a 47 évesen is dögös színésznő, aki milliárdos férjével és hatéves lányukkal cuccol át egy bérelt londoni lakásba. Új otthont találni persze nem volt könnyű, férjével nagyban dolgoznak a dekoráción. „Francois-val már egy csomó lakberendezési magazint megnéztünk. Idén ünnepeljük az ötödik házassági évfordulónkat, és emiatt a költözés miatt most kicsit olyan, mintha egy új fejezetet nyitnánk az életünkben" – tette hozzá Hayek.

Forrás: Velvet.hu

Nincsenek megjegyzések